Dobio sam ponudu da menjam moj renault 19 16V `92. (http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=11477)
za lanciu themu 2.5 TD `94. god. Auto za auto. Nisam ga ni video, ali me zanima uopste kakva je ova lancia, motor, potrosnja, odrzavanje? Nije mi problem sto je dizel, a odgovara mi sto je veliki auto sa 4 vrata (veliki je, zar ne?) jer imam jednog nemirnog decacica od 8 meseci. Jedino ako me potrosnja i registracija ne ubiju u pojam. Npr. pre nepunih mesec dana sam isao da se raspitam kolika je registracija za bmw 2.5i E30 `90. god. (jer sam hteo da ga pazarim) i rekli mi 41000 din
ako je na KG table! Mamu im pokvarenu, od te cifre 10000 din je ekoloska taksa u KG-u za preko 2300 kubika!
Nego, da se vratim temi. Naravno, podrazumevam da je lancia u super stanju. Cuo sam da imaju pocinkovan lim? Kakvi su ovi motori? Da li se slazu neki delovi iz Fiat grupacije?

Nego, da se vratim temi. Naravno, podrazumevam da je lancia u super stanju. Cuo sam da imaju pocinkovan lim? Kakvi su ovi motori? Da li se slazu neki delovi iz Fiat grupacije?
Comment